090-77 83 10 (Umeå) 0910-135 00 (Skellefteå)info@ahlgrens.nu

Vi söker sekreterare eller paralegal

Välkommen att söka jobb hos oss på Ahlgrens Advokatbyrå! Vi söker en sekreterare eller paralegal för en längre tids vikariat på vårt Umeåkontor. Läs gärna vår annons som du hittar här.  

Välkommen 2020!

Ett nytt år är här, julen har dansats ut och vi på Ahlgrens Advokatbyrå är åter i full bemanning. Våra öppettider är desamma som föregående år och de återfinns längst ned på denna sida. Välkommen att kontakta oss!

God Jul och Gott Nytt År från Ahlgrens

Julen närmar sig med stormsteg och med det har vi ändrade öppettider på våra kontor. SKELLEFTEÅ   Måndag den 23 december STÄNGT Tisdag den 24 december STÄNGT Onsdag den 25 december STÄNGT Torsdag den 26 december STÄNGT Fredag den 27 december STÄNGT Måndag den 30...

Vi stänger tidigare

Idag, den 20 december, stänger vi kontoret i Umeå kl. 12.00. Kontoret i Skellefteå stänger 11.30. Därefter gäller våra julöppettider – se separat inlägg om det.

Notarius Publicus under jul- och nyårshelgerna

Kring jul och nyår är servicen hos Notarius Publicus begränsad. Om du behöver hjälp av Notarius Publicus under den tiden rekommenderar vi att du ringer oss först för mer detaljerad information.